Rastul a iesit din zodia hotiei si a intrat in cea a administratiei

Rastul a iesit din zodia hotiei si a intrat in cea a administratiei

Zeci de ani comuna Rast pare ca a fost prizoniera unui clan mafiot care a vegheat ca un idol asupra destinelor oamenilor de acolo .

Zeci de dosare la Curtea de conturi , DNA , DIICOT si cine mai stie cate institutii ale statului stau marturie pentru modul in care s-a facut politica si administratie pana in acest mandat . Sute de oameni pagubiti , un buget devalizat , o lege aplicata aproape ca in perioada medievala in timp ce oamenii erau tratati ca in evul intunecat . Nimic nu parea sa se schimbe , nici oamenii , nici institutiile locale nici suferinta si nici incalcarea permanenta a legii . 

Dupa alegerile de anul trecut insa , RaSTUL PARE SA FI IESIT DIN ZODIA HOTIE SI SA FI INTRat intr-una mult mai propice si mai ingaduitoare cu locuitorii sai . Nou primar , Ciprian Arnautu s-a pus pe treaba din primaele zile ale mandatului . Il vezi in permanenta agitat . Ba este la Bucuresti sa mai obtina un proiect , ba este alaturi de muncitorii care extind canalizarea , ba instaleaza un nou loc de joaca .

Parca fotografia care era pana acum Rastul s-a transformat in cinematograf iar imaginile prezentului se deruleaza sub ochii nostri iar deocamdata se pare ca asistam la un film bun .