O veste proasta ! Stadionul din Calafat va fi demolat !

O veste proasta ! Stadionul din Calafat va fi demolat !

La propunerea primarului Dorel Mituletu consilierii PNL si PMP au aprobat cedarea terenului stadionului Municipal catre Compania Nationala de Investitii pentru construirea unuia nou .

Nu se stie de fapt insa daca proiectul va fi aprobat , iar daca va fi aprobat , cat va dura constructia . Din experienta lucrarilor publice din Calafat va dura probabil foarte mult . Cert este ca stadionul va fi demolat pentru a fi realizat altul fara iarba naturala si fara tribuna acoperita . Nici nu mai amintim faptul ca actualul stadion fusese modernizat in urma cu 5 ani dupa o investitie importanta in perioada in care actualul primar era viceprimar si avea printre atributiuni chiar sportul . Sigur ca erau si alte solutii pentru noul teren de fotbal care nu implicau demolarea actualului stadion 

Cert este ca la Calafat mai avem terenuri cu gazon artificial atat la actualul stadion , dar si la Basarabi si Ciupercenii Vechi , dar si in curtile scolilor si mai avem un teren de fotbal la liceul Stefan Milcu reabilitat de catre o asociatie privata si chiar si la Ciupercenii Vechi . Un nou stadion era ultima prioritate a orasului . Nu se stie inca unde se vor desfasura meciurile echipei locale in perioada ( probabil foarte lunga ) in care viitorul stadion va fi construit .

Este insa foarte posibil ca noul stadion sa nu fie construit pentru ca proiectul are sanse sa nu fie aprobat . Ramane de vazut ceea ce se va intampla .