PNL Calafat dovedeste ca este incompetent chiar si atunci cand minte !

PNL Calafat dovedeste ca este incompetent chiar si atunci cand minte !
Liberalii mint mult si prost . Ei acuza PSD Calafat ca nu au votat un punct de pe ordinea de zi prinind alocarea a 1 miliard lei vechi catre spitalul Calafat . Conform foto anexate puteti vedea clar ca nu a fost nici un punct pe ordinea de zi privind alocarea acelei sume . Mai mult in sedinta de joi , bugetul a fost scos de pe ordinea de zi chiar de catre primarul Mituletu , astfel ca amendamentul cu sumele pentru spital pe care chiar PSD dorea sa le propuna nu a mai ajuns pe ordinea de zi .
Ceea ce nu stiu liberalii pentru ca pur si simplu sunt si incompetenti dincolo de faptul ca sunt mincinosi este ca nici o data spitalul nu a fost pus in situatia de a nu avea bani ptr oxigen , sumele necesare ptr plata acestuia venind de la casa de asigurari de sanatate , nu de la bugetul local .
De altfel propunerea privind alocarea de sume pentru spital a venit de la un consilier aflat in contradictie totala cu primarul .
Aflati la cateva luni de a parasi rusinos guvernarea si la mai putin de 3 ani de a parasi la fel de rusinos si primaria , liberalii nu fac decat ca in permanenta sa isi arate incompetenta . Chiar si atunci cand mint . Nu reusesc sa arate nici macar atunci cand isi ataca adversarii ca inteleg chestiuni simple despre administratie . Daca aceste atacuri sunt coordonate de catre primar , este inimaginabil de grav , deoarece acesta dovedeste ca nu cunoaste ABC-ul administratiei locale . Speram ca aceste minciuni care le devoaleaza incompetenta nu au nici o legatura cu primarul ci doar cu excesul de zel al lipitorilor de afise .
Pana una - alta , iata foto care demonstreaza cum mint liberalii . Nu este nici un punct pe ordinea de zi privind oxigenul de la spital .