Poiana Mare ! 400 de zile de la alegeri ! Multe sperante , zero realizari !

Poiana Mare ! 400 de zile de la alegeri ! Multe sperante , zero realizari !

Alegerile locale de anul trecut au adus in fruntea comunei Poiana Mare pe Viorel Oprescu care se autointitula ' cel mai gospodar fiu al comunei ' . Comuna foarte bogata pe vremea raposatului , Poiana Mare pare sa nu isi regaseasca cadenta . Noul primar din pacate pare sa fie mult sub realizarile fostului . Daca in mandatele trecute s-au asfaltat strazi , s-a mai facut un parc , s-a investit in canalizari de data aceasta rezultatul este zero . Iar viitorul pare legat de aceeasi cifra deoarece despre proiectele depuse pe noul PNDL , doar primarul Oprescu ar fi capabil sa creada ca se vor realiza vreodata .

Fost director al spitalului de neuropsihiatrie  , depre primarul Oprescu unii dintre consatenii sai spun ca ar da mai multa atentie propriilor interese decat intereselor comunei . Nu avem de unde sa stim daca este asa  ,insa de mai mult de un an de cand este primar nu se vede nici un progres si nici nu pare sa fi plantat semintele unui viitor progres .

Si-a ales o echipa cel putin amuzanta la prima vedere , tinand cont de faptul ca viceprimarul a fost padurar in timp ce citymanagerul presta cu mult succes meseria de lautar in multe ocazii .

A ajuns primar cu sprijinul lui Claudiu Buzatu , presedintele de atunci al PNL Poiana Mare , de care s-a descotorosit rapid conform unor liberali poienari . Nu judecam caracterul insa ii lasam pe aceia care cunosc mai bine situatia sa o faca .

Din pacate pentru locuitorii comunei , actuala conducere a primariei nu pare sa poata livra o strategie de dezvoltare viabila si sa aiba o viziune corecta si onesta despre posibilitatile de dezvoltare pe termen mediu . Probabil aflat la primul si ultimul mandat , dupa cum merg lucrurile , primarul Oprescu si echipa sa nu vor ocupa prea mult spatiu in istoria comunei Poiana Mare .