Domn primar , da afara urgent vreo 50 de inutili din primarie , daca vrei sa inchei mandatul cat de cat decent

Domn primar , da afara urgent vreo 50 de inutili din primarie , daca vrei sa inchei mandatul cat de cat decent

Domn primar , da afara urgent vreo 50 de inutili din primarie , daca vrei sa inchei mandatul cat de cate decent . Poti incepe cu o parte dintre ' lautarii ' pe care i-ai angajat acum dar nu numai . Stim cum este , trebuie angajati oamenii care au ajutat in campanie , dar nu stiu cum sa va spunem , unii sunt prosti rau de tot frate . Toti primarii au angajat lipitorii de afise dar parca de data asta ati avut parte in proportie destul de mare decat de ' lautari ' . Din pacate nu sunt numai astia .

Sunt si oameni vechi care au trecut ca hartia igienica prin zonele unde este destinata sa fie folositoare , prin activitatea primariei timp de muuuulti ani si nu reusesc inca sa-si gaseasca funcul cu ambele maini si cu instructiuni ajutatoare .

Am ajuns primaria din Oltenia cu cele mai multe sedinte extraordinare si de indata . Noroc ca nu se gaseste nimeni sa conteste caracterul acestora ca toate hotararile ar fi declarate nule . Se schimba modificarea modificarii care duce ce a fost adoptata va fi modificata din nou . E normal ca in babilonia asta inclusiv consilierii PNL sa creada ca este incompetenta si multa dorinta de a fura chiar daca poate nu este . Angajatii din noul val , adica lautarii PNL ( sunt si 2-3 cazuri de persoane ok ) dupa ce ca nu fac nimic au si orgolii . Ei sustin ca primarul NU TINE CONT DE PARERILE LOR . Pai de ce nu plecati daca nu puteti sa puneti in practica strategia mareata de dezvoltare a Calafatului si va blocheaza primarul ? Cei vechi care sunt incompetenti sunt exact genul acela de aroganti prosti care dupa multi ani nu au reusit sa descopere bazele administratiei publice locale .

Daca vreti sa aflati care e perceptia in oras , va spunem noi . E JALE . Nu-i credeti pe pupincuristii care si-au angajat neamurile , nici fan clubul unor doamne la menopauza care exista in arealul fiecarui primar  si care devin preotese la templul zeului local , faceti un sondaj profesionist ca sa va convingeti . Putem face un ramasag . Daca nu avem dreptate , promitem nu va mai criticam pana la finalul mandatului insa daca avem dumneavostra promiteti ca trimiteti acasa minimum 50 de inutili care daca macar nu ar face nimic tot ar fi bine , dar ei tin sa demonstreze cu orice pret ca sunt prosti