Investiții de peste 3 milioane de euro în Spitalul Municipal Calafat . Felicitări managerului dr. Stelian Niță

Investiții de peste 3 milioane de euro în Spitalul Municipal Calafat . Felicitări managerului dr. Stelian Niță

Spitalul Municipal Calafat are 265 paturi, 7 secții, 5 compartimente în cadrul secțiilor, 3 compartimente de sine stătătoare, 16 cabinete ambulatoriu și deservește o arie de 80.000 de locuitori.

Directorul Spitalului Municipal Calafat, dr. Stelian Niță – medic chirurg a declarat pentru Ziarul Sănătatea:
„Având experiența din Maria Britanie m- am implicat în management pentru a aduce îmbunătățiri serviciilor medicale oferite și a crea o concordanță între modul de lucru din UK și posibilitățile locale.Am considerat că pentru creșterea calității servicilor medicale oferite trebuie să investim atât in aparatura medicală cât și în condițiile de cazare. Astfel în ultimii 3 ani am investit suma totala de 3 milioane euro fiind finanțată astfel: 1,5 milioane euro de la Ministerul Sănătății, 1 milion euro din bugetul spitalului și 500.000 euro de la bugetul local.
Au fost reabiliatate Compartimentul de Primiri Urgențe, Secția Pediatrie, Secția Neurologie, Laboratorul de Radiologie, si Ambulatoriul Spitalului. A fost achiziționată aparatura medicală de înaltă performanță: CT, Mamograf, Aparate de radiologie, Ecografe, Linie de Endoscopie, Aparate de anestezie, Aparatura pentru reabilitare neurologică.” ziarulsanatatea.ro