De ce il ataca oamenii primarului pe Emil Popa ?

De ce il ataca oamenii primarului pe Emil Popa ?

O campanie murdara se extinde de vreo 3 saptamani , impotriva lui Emil Popa . Responsabili pentru aceasta , sunt chiar conturile false ale oamenilor angajati de catre primar . Sunt oameni fara nici o utilitate , care au fost angajati doar ca sa il laude pe primar si sa ii atace pe adversarii acestuia . Atacurile le duc sub protectia anonimatului, la umbra unor conturi false  , desi sunt la putere , dovedind o lasitate greu de cuantificat . 

Hai sa aflam de ce il ataca acum pe Emil Popa , omul a fost principalul sustinator al lui Dorel Mituletu si fara de ajutorul caruia nu ar fi castigat mult doritul fotoliu de primar . Emil Popa s-a saturat sa sustina un primar care nu asculta de nimeni , care blocheaza investitiile in spital , scoli , apa si canalizare doar pentru lucrari de imagine care consta in achizitii de miliarde , fara licitatie , de pavele , rafturi . bancute sau borduri . Emil Popa , asemenea colegilor sai , s-a saturat sa fie mintit si sa fie folosit de un primar care isi urmareste doar interesele electorale ale sale si ale unei gasti de lipitori , care au ocupat nenumarate functii si posturi ,  sugand in permanenta seva bugetului local . 

Hai sa vedem cine este Emil Popa si de ce Dorel nu il poate controla .

Emil Popa este tot ceea ce Dorel nu a putut fi niciodata .

Emil Popa a fost un student eminent , iar acum este un om de afaceri de succes care da locuri de munca la zeci de oameni , iar direct si indirect plateste cele mai mari impozite si taxe la bugetul local al municipiului Calafat . Emil Popa nu a lucrat niciodata si nu a avut niciodata afaceri cu statul . Din aceasta cauza nu avut  niciodata nevoie de politica pentru a razbate in viata ,  averea sa poate fi probabil evaluata la cateva zeci de milioane de euro . 

Dorel a fost in schimb un elev submediocru , a facut facultatea la 50 de ani la Spiru Haret , pe banii primariei , nu a lucrat nici macar o zi in viata sa in sistemul privat iar toate functiile pe care le-a obtinut in viata au fost doar datorita politicii . 

Emil Popa vede administrarea primariei ca un om de afaceri adica bazata pe eficienta , in timp ce Dorel Mituletu vede primaria ca pe o vaca buna de muls pentru achizitii fara licitatie si angajari fara numar .

Insasi familia lui Emil Popa este una de intelectuali care face cinste orasului . Sotia sa , Adriana Popa , este director al Liceului Teoretic '' Independenta '' , una din scolile de elita ale judetului Dolj , in timp ce fiul sau a urmeaza o caiera academica, iar in anii viitori , il vom vedea cu siguranta profesor universitar intr-un domeniu tehnic , extrem de complex . 

Ceea ce este clar , este faptul ca toti intelectualii parasesc barca lui Dorel care in curand va ramane doar cu lautarii , agramatii , persoane care nu au luat bacalaureatul sau care au o diploma universitara doar multumita faptului ca exista Spiru Haret .