Pensionarul , padurarul si lautarul - cei 3 muschetari de la Poiana Mare

Pensionarul , padurarul si lautarul -  cei 3 muschetari de la Poiana Mare

In 2020 dupa invalidarea candidaturii fostului primar Nicu Vintila s-a creat oportunitatea unei schimbari la primaria din Poiana Mare . Parasutat pe liste liberale  , dupa ce se gudurase pe langa listele altor partide , actualul primar Viorel Oprescu a castigat alegerile pe un oarecare entuziasm local dar mai ales datorita sustinerii fostului presedinte PNL Poiana Mare , Claudiu Buzatu .

Cel mai gospodar fiu al satului , il caracterizau plini de entuziasm strict interesat colegii de partid . Fost director de banca si al spitalului de Neuropsihiatrie de la Poiana Mare parea genul acela de administrator din era comunista ferm , hotarat insa prea putin priceput sa desluseasca esenta lucrurilor  De aceea compenseaza cu atitudini inutile  gen strictete , disciplina , golul imens pe care il are in  chestiuni administrative.

Omul si familia sa si-au mai facut si ceva afaceri prin cea mai mare comuna a judetului . Parea in conditiile date a fi candidatul ideal , sustinut de liberalii care anuntau ca vor sta 8 ani la conducerea tarii .

Numai ca intotdeauna candidatii astia care promit schimbari fundamentale au doua mici neajunsuri . Habar nu au despre ABC-ul administratiei locale sau pur si simplu sunt prosti . Nu stim in ce categorie se incadreaza primarul pensionar al comunei Poiana Mare insa lucrurile au fost departe de asteptarile poienarilor . 

Considerad ca probabil este el destul de destept si-a pus un viceprimar care a fost padurar si un city-Manager care a fost printre altele lautar . Meserii laudabile si onorabile dar fara nici un beneficiu pentru locuitorii comunei dupa cum s-a vazut in acesti aproape un an si jumatate de administrare pensionaro-paduraro-lautaristica . 

Nu numai ca nu s-a facut mare lucru dar deocamdata nu se vede nici o viziune administrativa pentru viitor .