Un barbat din Poiana Mare a fost prins la Ghidici baut la volan

Un barbat din Poiana Mare a fost prins la Ghidici baut la volan

Un bărbat de 31 de ani din Poiana Mare, județul Dolj s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit de polițiști în trafic și a ieșit pozitiv în fata etilotestului, având o concentrație de 0,60 mg/l, alcool în sânge. 

Bărbatul s-a opus recoltării de probe biologie, iar acum cazul acestuia a fost preluat de Parchet. „Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au oprit în trafic un autoturism ce circula pe Drumul Naţional 55A, în localitatea Ghidici. 

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 31 ani, din comuna Poiana Mare, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat. 

Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltarii de mostre biologie pentru stabilire alcoolemiei în sânge, unde a refuzat recoltarea.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sutragerea de la recoltarea de mostre biologice, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, conform IPJ Dolj.