Cum a murit Claudiu Buzatu

Cum a murit Claudiu Buzatu

Claudiu Buzatu, directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din județul Dolj, a murit, sâmbătă, după ce barca în care se afla la pescuit s-a răsturnat în Dunăre.

Potrivit IPJ Dolj, tragedia s-a produs  în dreptul localității Desa din județul Dolj.

„În cursul acestei zile, polițiștii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localității Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbați de 40 și 42 de ani, ambii din județul Dolj și care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla și acesta la pescuit.

În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a decedat”, transmite IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul

Claudiu Buzatu a fost și viceprimar al comunei Poiana Mare, în două mandate si presedinte al PNL Poiana Mare timp de mai bine de un deceniu .