Cine a fost Claudiu Buzatu

Cine a fost Claudiu Buzatu

Desi a starnit un val de consternare in judetul Dolj sunt totusi destul de putini care stiu cu adevarat cine a fost Cladudiu Buzatu directorul spitalului de Neuropsihiatrie de la Poiana Mare . Nascut la Poiana Mare , acesta a absolvit liceul din localitate , ulterior fiind absolvent al Absolvent al Facultatii de Drept „ N. Titulescu”, in anul 2005 si al  Facultatii de Agricultura, Specializarea Masuratori terestre si cadastru,
Domeniul Geodezie . 

Acesta a fost pe rand lector si apoi asistent in cadrul facultatii de agronomie din cadrul Universitatii din Craiova . De asemenea din 2004 era doctor in agricultura .

In perioada 2008 - 2016 a fost si viceprimarul comunei Poiana Mare . In 2016 a candidat la functia de primar pierzand alegerile la aproximativ 100 de voturi . 

Din 2019 este director al spitalului de neuropsihiatrie din Poiana Mare . Din 2016 pana in 2020 a fost si presedintele PNL Poiana Mare .

In 2016 a preferat sa sustina un alt candidat pentru a maximiza sansele de castig ale partidului din care facea parte . De asemenea a refuzat alta oferta care l-ar fi facut cu siguranta primar .