Trei mașini lovite pe DN 56, la Galicea Mare. Două erau staționate

Trei mașini lovite pe DN 56, la Galicea Mare. Două erau staționate

Trei mașini au fost avariate duminică, în urma unui accident rutier produs pe DN 56 Craiova – Calafat, pe raza comunei Galicea Mare. Culmea este că două dintre autovehicule erau staționate.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Giubega au fost sesizați duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Galicea Mare a avut loc un accident rutier.

Conform datelor oferite de IPJ Dolj, polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din Băilești, pe DN 56, în comuna Galicea Mare, direcția către Craiova, a intrat în impact cu un autoturism oprit pe partea carosabilă, în același sens de mers, care a fost proiectat într-un alt autoturism oprit.

În urma evenimentului rutier, trei persoane, care se aflau în cele două autoturisme oprite, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Trei mașini au fost avariate duminică, în urma unui accident rutier produs pe DN 56 Craiova - Calafat, pe raza comunei Galicea Mare
Trei mașini au fost avariate duminică, în urma unui accident rutier produs pe DN 56 Craiova – Calafat, pe raza comunei Galicea Mare

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

preluare www.gds.ro