Consilierii Radu Draghici si Catalin Nicola demonteaza iar minciunile primarului in privinta reabilitarii pediatriei si a tomografului

Consilierii Radu Draghici si Catalin Nicola demonteaza iar minciunile primarului in privinta reabilitarii pediatriei si a tomografului

Ieri o postare a primarului Mituletu a incins spiritele la Calafat . Acesta se lauda cu modernizarea sectiei de pediatrie si cu obtinerea proiectului tomografului in privinta carora nu numai ca nu le-a initiat dar s-a si opus . Dar asa cum spunea si fostul primar Traistaru , actualul primar este un mincinos , in lipsa oricarei realizari , el se lauda doar cu realizarile altora .

''

PRIMARUL MINTE SI PE BANII NOȘTRI ÎNCEARCĂ SA ȘI FACĂ CAMPANIE ELECTORALĂ!Dupa ce in doua zile consecutive,cu doua ședințe de CL una extraordinara și una deîndată,au esuat angajările la Spital,acesta s a gândit ca trebuie sa se filmeze împreuna cu directorul spitalului și cu administratorul public sa arate ei cat bine vor pentru Municipiul Calafat.Pana la ședința Ordinara de CL IN CARE VOI ADUCE MULT MAI MULTE DOVEZI PENTRU A DEMONTA MINCIUNILE SPUSE DE CĂTRE ACESTA,voi posta din Procesele verbale ale CL unde Primarul propune eliminarea din lista de investiții a numeroase investitii printre care :
-Achizitia acelei barci cu ponton pe care o amplasează la Bascov
-Renovare faleza
-Extindere apa și canal pe acele străzi unde nu exista nici apa nici canal
-renovare arhiva spital
Puteți vedea ca majoritatea aceea obstructiva,a introdus capitole noi de investiții și anume:
-Renovarea și modernizarea secției de pediatrie
-Achizitia unui autocar nou pt transportul elevilor din Ciuperceni ,Basarabi și Golenti.
-Dotarea secțiilor de dermatologie și interne
-Au fost bani alocați pt finanțare proiecte Panouri foto-voltaice la unitățile de învățământ.
-Renovare grădinița cu program prelungit și altele.
-renovare acoperiș la liceul Stefan Milcu și multe altele
Aceste proiecte propuse și aprobate de către Majoritatea obstructiva,trebuie duse la îndeplinire de către Primar.Acesta este plătit din bani publici,nu putini,sa muncească nu sa se filmeze pe banii noștri mințind ca el face tot.El împreuna cu acei consilieri ai lui ,au votat contra la toate aceste proiecte.Se poate vedea in ultima copie a procesului verbal de ședința. '' scria aseara pe facebook consilierul Catalin Nicola . 
Tot ieri , pe facebook , consilierul Radu Draghici i-a transmis primarului ''
Când nu ai realizări proprii, te lauzi cu realizările altora.
Ba mai mult domnul Primar a si contestat bugetul, nu a semnat listele de investiții ca lucrarea să nu se facă și am fost nevoiți de abia în octombrie să începem procedurile de achiziție , bugetul fiind aprobat din luna august.
Încă o realizare a administrației liberale, așa cum se laudă domnul Primar.
O punem lângă computerul tomograf.
Mai aveți și altele?
Am uitat de reabilitarea gradiniței. ''
A devenit o obisnuinta ca primarul Mituletu sa fie prins cu minciuna aproape zilnic dar se pare ca Mituletu nu sesizeaza penibilul in care s-a afundat si chiar crede ca locuitorii Calafatului sunt prosti .