Aeroportul din Craiova, în continuă dezvoltare

Aeroportul din Craiova, în continuă dezvoltare
???????????????? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????̦???????????????????? ???????????????????????????? ???????? ????????????????????????????????????????̆ ????̂????????????-???? ????????????????????̆????????????????̆ ????????????̆????????????????-???????????????????????????????????? ???? ????????????????̦????????????????, ????????????????????????????????̆ ???????????????????????????????????????? ???????????????????????? ???????? ???????????????? ????̂???? ????????????????????̆ ???????????????????????????????????? ???????? ????????????????????????̆ ???????????? ????????????????????????????????????̦????????????. ???????????????????? 8.000 ???????? ???????????????????? ????????̆????????????????̦???? ???????? ???????????????????????????? ???????? ????????????????????????̆ ???????????????? ????????????????????????????, ????̂???? ????????????????????????????̆ ????????????????????????????????̆, ???????? ????????????̦???????????????????? ???????????????????? ???????????????? ???????????????????????????? ???????? ????????????̆????????????????.
Cel mai mare proiect implementat de Aeroportul Internațional Craiova și Consiliul Județean Dolj este în stadiu avansat de construcție, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.
Constructorii profită de vremea favorabilă și avansează cu lucrările atât la interiorul clădirii, cât și la exterior, prin montarea structurilor metalice care susțin pereții exteriori de sticlă. Deja 40% din fațade au fost placate cu geam.
Simultan se lucrează și la celelalte obiective cuprinse în proiect. Astfel, în zilele următoare, așteptându-se temperaturi mai mari, vor putea fi reluate și lucrările la infrastructura de mișcare, respectiv turnarea de beton și de asfalt pe platforme și pe căile de rulare.
Valorea proiectului de extindere și modernizare a Aeroportului Internațional Craiova depășește 115 de milioane de euro și urmează să fie finalizat în acest an.