Bulibaseala de nedescris la ministerul educatiei. Se schimba regulile dupa doar trei zile privind prezenta fizica a elevilor in banci!

Bulibaseala de nedescris la ministerul educatiei. Se schimba regulile dupa doar trei zile privind prezenta fizica a elevilor in banci!
Ziua si razgandeala! Noi criterii pentru participarea elevilor fizic la lectii!
Ministrul educatiei vine cu o alta propunere pentru ca elevii sa mearga fizic la scoala. Ordinul dat vineri s-a dovedit a avea mari lacune atfel ca azi se vine cu o noua propunere. Oamenii astia sunt capabili sa fie coerenti macar o saptamana?
Iata declaratia mministrului educatiei, marele vizionar Sorin Campeanu:
"Există localităţi în care rata de infectare este zero sau tinde spre zero, în care avem foarte puţine cazuri de infectare, dar avem şi foarte puţine cazuri de persoane vaccinate. În acele localităţi izolate se înregistrează şi cele mai mari dificultăţi din perspectiva educaţiei în general şi din perspectiva specifică a predării online.
Se înregistrează dificultăţi din perspectiva accesului la internet, din perspectiva disponibilităţii de echipamente electronice, din perspectiva conţinutului digital şi a profesorilor care să fie formaţi pentru predarea online. De partea de evaluare online nici nu are rost să mai discut.
În aceste condiţii, în calitate de ministru al Educaţiei, am asumat să înaintez o propunere către Guvern şi către Comitetul Naţional de Situaţii de Urgenţă prin care să poată fi completat ordinul comun ministrul Educaţiei - ministrul Sănătăţii cu titlul de excepţie pentru localităţile în care rata de infectare este mai mică de 3 la mie, să se renunţe la pragul de 60% persoane vaccinate în şcoala sau grădiniţa care funcţionează în acea localitate. Acest lucru va face obiectul următoarei hotărâri CNSU, la finalul acestei săptămâni şi va ţine cont de evoluţia epidemiologică. Până în prezent, ştim bine, avem, din fericire, un trend descendent. Se aşteaptă confirmarea acestui trend descendent la finalul săptămânii şi îmi exprim convingerea că va fi adoptată, la finalul săptămânii, această hotărâre CNSU", a declarat, luni, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.