Doru Mituletu a scris o opera mai lunga decat Shogun-ul ca sa ne explice ca a construit un WC !

Doru Mituletu a scris o opera mai lunga decat Shogun-ul ca sa ne explice ca a construit un WC !

140 de randuri , 36 de puncte si aproximativ 1200 de cuvinte i-au fost necesare primarului Dorel Mituletu sa isi povesteasca faptele de vitejie din primul an de mandat . Noroc ca a trecut era tiparitului ca era necesar sa taie o mica padure pentru ca povestea cea fara de seaman sa ajunga in casele tuturor locuitorilor Calafatului . Daca o tine tot asa  la sfarsitul mandatului scrie o carte mai lunga decat Shogunul .

Este o poveste despre viitor asa cum nici macar Jules Verne nu a stiut sa il prevesteasca .Am depus proiecte , am facut studii ..cam asa suna naratiunea science - fiction care daca nu avea ghinionul sa fie publicata in Romania era cu siguranta ecranizata la Hollywood .

Realizarile raman tot la nivelul unui WC , pentru ca adapostul de caini pare sa nu rezolve nici o problema cat va mai functiona fara avize de la DSP si Mediu iar restul sunt lucrari de intretinere  despre care nici un primar pana acum nu le-a trecut la realizari . Este ca si cum te-ai mandri cu iluminatul public . Cat despre proiectele depuse risca sa se ajunga din nou la un moment pe care l-am prevazut anul trecut cand noi le-am explicat sa nu se laude cu autostrazile , gazele , modernizarile de porturi si cai ferate pentru ca nu exista in buget si nu vor fi realizate si din pacate am avut dreptate . Isi cere cineva scuze ca a mintit atunci ? Nu pentru ca suntem ocupati cu alte epopei science - fiction .

Nu dorim sa mai continuam insa pare ca domnul primar este sfatuit prost sau deloc , nu stim daca din vina sa sau a echipei pentru ca fiecare are alt punct de vedere . Nu mai revenim din nou sa explicam de ce proiectele propuse nu vor fi realizate pentru ca am facut-o mereu si intotdeauna am avut dreptate . O simpla analiza a bugetului la inceputul anului viitor ne va da dreptate din nou . Ceea ce se mai face acum prin Calafat sunt doar proiecte demarate , aprobate si finantate pe vremea PSD pe care actuala conducere trebuie doar sa le urmareasca calitatea si termenele de executie , lucru pe care din ce se vede esueaza sa il faca in stil mare .