Catalin Nicola , consilier PNL '' Primarul spune ca este blocat pentru ca nu vrem sa votam rafturi de 2,5 miliarde si angajari ''

Catalin Nicola , consilier PNL '' Primarul spune ca este blocat pentru ca nu vrem sa votam rafturi de 2,5 miliarde si angajari ''

''Am vazut postarea colegului meu Petre Petrica si as vrea sa completez . Probabil ca noi , membrii Consiliului Local Calafat am gresit dea lungul timpului ca nu am comunicat si am lasat primarii sa spuna multe neadevaruri .
Eu sunt membru PNL si nu pot fi acuzat de faptul ca as incerca sa blochez initiativele primarului .
Dar oricat as fi de partizan , nu pot sa votez cumparea de rafturi in valoare de 2,5 miliarde lei vechi asa cum vrea domnul primar . Nu pot sa votez nici angajari fara numar si nejustificate care distrug bugetul orasului . Vom ajunge sa cheltuim tot bugetul orasului pentru ca domnul primar vrea sa angajeze doar oameni care se ocupa cu scrisul pe facebook . Nu pot sa fie de acord nici sa aruncam miliarde pe banci si cosuri de gunoi fara sa le reparam sau macar sa le vopsim pe cele vechi .
In acelasi timp , domnul primar nu doreste sa realizeze investitiile votate de catre Consiliul Local si care prevad apa , canalizare , bani la scoli , la spital si satele apartinatoare . Domnul primar vrea sa puna pavele si bancute , sa renoveze niste monumente si sa mai faca niste alei prin parcuri . Nu vrea sa faca lucruri importante , vrea sa faca doar lucruri de imagine si sa distruga definitiv bugetul orasului cu angajari . Au ajuns sa se calce in picioare prin birourile primariei dar ne spune ca nu are cine sa faca curatenie in oras .
Dacă nu votez niște aberații,nu înseamnă ca votez cu PSD ul.S-a format o majoritate in CL care nu blochează intențiile de a face ceva util orașului.In ceea ce privește angajarea de zilieri,aceia nu sunt cei care dau cu matura. Zilierii in cea mai mare parte sunt tot oameni angajati pe anumite interese care nici macar nu vin la munca .
Vreti sa votam angajari , si achizitii de pavele , banci si rafturi de miliarde fara licitatie ? Trebuie sa schimbam bancile si pavelele la fiecare cativa ani ? Astea sunt prioritatile Calafatului ?
Domnul primar face tot posibilul ca sa nu realizeze investitiile votate in consiliul local . Investitiile la apa , canalizare , invatamant , sanatate . Am votat apa si canalizare pe 10 tronsoane de strazi , asfaltari pe alte doua tronsoane , centrala termica la scoala Gheorghe Braescu , schimbarea acoperisului la Scoala Constantin Gerota ( cand il mai schimba pentru ca in doua saptamani incepe scoala ? ) , bani penstru satele apartinatoare , studiu de fezabilitate pentru soseaua ocolitoare de la Basarabi si Golenti . Nu au inceput lucrarile la nici una dintre aceste investitii .
Atunci va intreb . Cine pe cine blocheaza ? '' scrie pe facebook consilierul PNL Catalin Nicola .