Radu Drăghici predă o lecție clonelor agramate si fără bac ale lui Mitulețu !

Radu Drăghici predă o lecție clonelor agramate si fără bac ale lui Mitulețu !
 ''Bună seara!
Văd că o clona, Radu Enescu, din câte se pare apropiată de o anumită familie, fără prea multă școală, că se vede din postări, a început din nou să folosească numele meu.
Că aș face rău spitalului, managerului acestuia?
Oare sunteți serioși prin postările voastre?
Ce vă deranjază, ați pierdut cumva influența nefastă pe care o aveați în spital?
Oare credeți că a venit o sperietoare pentru manager, sau poate a venit pentru voi?
Credeți că cineva a venit să facă rău spitalului, sau managerului.
Dimpotrivă prin calificarea pe care o au membrii consiliului de administrație cred că este cel mai competent consiliu de administrație de până acum.
Când ați dat fonduri pentru spital, atunci când ați făcut demersuri pentru a da nelegal bugetul, sau când primarul nu a fost de acord cu reabilitarea secției de pediatrie?
Vă este frică că se vor aduce fonduri în spital și nu din bugetul local și asta pentru a compensa incompetența celor care au blocat reabilitarea și modernizarea ambulatoriului?
Da, toți cei din spital se luptă să faca rost de fonduri pentru achiziția unui ct și a altor aparate, vă supară asta?
Numai un prost și un rău intenționat poate spune că în perioada 2018-2020 s-au angajat 100 de persoane în spital.
Nu că nu ar fi nevoie de salariați, ci pentru ca toți salariații spitalului sunt 360.
Eu am auzit de alte persoane care promit posturi în spital și sigur nu este vorba de mine.
Ați ramas cuplați în prostiile pe care le spuneați în campania electorală și acum când nu mai aveți alte argumente reveniți la ele?
Da, fac echipă cu Mihai Cotea ca președinte de partid pentru a aduce fonduri în spital, pentru ca în bugetul local să fie sume pentru dotarea cu aparatură medicală, pentru ca acesta să fie adoptat, nu blocat.
Da, am facut echipă cudr.Balan, dr.Pașca, dr Rădulescu, dr.Voinea, cu doamna Dina si acum cu dr.Nită, dar numai pentru dezvoltarea spitalului.
Mi-ați facut reclamații la ANI, cum faceți și acum cu ceilalți consilieri, dar ce castigați cu asta.
Vă arătați prostia și incapacitatea voastră.
Niciun demers al vostru nu a avut nicio finalitate.
Ați uitat când actualul primar a blocat în consiliul local angajarea a 15 persoane pentru triaj covid, spunând în anul 2019 ca pandemia s-a terminat?
Nu va faceți probleme cu toată opoziția voastră spitalul se va dezvolta.
Dar nu mai puteți lua voi frișca de pe tort și de aici frica voastră și postările care nu sunt decât pentru echipa de partid.
Ați vazut într-o postare că s-ar putea aloca fonduri pentru spital de la MS și ați intrat in trepidații și de atunci ați asmuțit postaci de partid și clonele de partid împotriva noastră.
Vă este frică că se pot obține fonduri, nu pentru voi, nici pentru noi, ci pentru pacienții spitalului și cetățenii acestui oraș?
Vă urez succes în demersurile prostești pe care le-ați început, cu toate că la mintea voastră nu aveți cum să-l aveți și vă asigur că nu mor caii când vor câinii.'' scrie pe facebook Radu Drăghici , consilier local si director administrativ al spitalului municipal Calafat .