O femeie de 76 de ani, la spital cu răni multiple după ce a fost muşcată de un câine pe o stradă din Calafat

O femeie de 76 de ani, la spital cu răni multiple după ce a fost muşcată de un câine pe o stradă din Calafat

O femeie, în vârstă de 76 de ani, a fost muşcată de un câine pe strada 22 Decembrie, din municipiul Calafat. Animaul a ieşit din curtea unui imobil şi a atacat-o pe femeie, care a ajuns la spital cu răni multiple.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi astăzi, 27 ianuarie, prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că, o femeie a fost muşcată de un câine pe strada 22 Decembrie din localitate.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit o femeie de 76 de ani, din municipiul Calafat, care le-a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada 22 Decembrie din localitate, din curtea unui imobil a ieşit un câine care ar fi muşcat-o, provocându-i mai multe leziuni.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.