Primaria se face de ras ..din nou ! Locatia adapostului este votata din 2019 chiar la propunerea actualului primar ! Puteau sa se apuce de treaba de mult !

Primaria se face de ras ..din nou ! Locatia adapostului este votata din 2019 chiar la propunerea actualului primar ! Puteau sa se apuce de treaba de mult !

In urma cu doi ani , cand fostul primar propunea infiintarea unui adapost , Doru Mituletu  care aveati majoritatea in consiliu a propus alta varianta spunand ca aceea este cea mai buna . S-a  votat atunci toti varianta lui Mituletu  . Acum vad ca v-ati razgandit . Dupa aceea Doru Mituletu a  spus ca varianta construirii adapostului nu este buna deoarece este costisitoare si ca veti apela la o firma de ecarisaj . Dar s-a . In urma cu vreo doua luni spunea ca va steriliza cainii si asa se rezolva problema .Si  iar v-ati razgandit .
Nu a adus  adus sa vedem un buget de cheltuieli , un studiu care sa demonstreze cat va costa intretinerea lunara , cum va proceda , ce tip de personal veti angaja . Mai mult locatia deocamdata nu are nici un aviz.
Intre timp ne-am interesat si noi in privinta locatiei , am discutat cu specialisti iar locatia propusa de dvs. Nu va fi autorizata  Exista o lege care cere o distanta de 1500 metri distanta fata de prima locuinta  . Am facut de asemenea cercetari si la alte adaposturi intretinerea unui caine costa intre 3-4 milioane si 15 milioane pe luna . Cel mai important este ca primarul nu explica daca exista bani in buget pentru infiintarea si administrarea unui asemenea adapost si in acest moment este un alt heirupism cu razgandeli asa cum a fost cu stadionul sau sala de sport .
Din pacate pentru consiliul local tot primarul i-a pus pus in imposibilitatea sa voteze acea locatie atunci cand s-a filmat la TV facand investitii acolo inainte de acordul consiliului . Nu stim daca realizeaza ca membrii consiliului nu pot vota o locatie unde s-au facut lucrari despre care primarul insusi spunea ca sunt pentru adapost inainte de a avea avizul consiliului . Consiliul a  mai votat odata o cheltuiala deja efectuata la bibiloteca si sunt pasibili oricand sa dea cu subsemnatul .
In consecinta noi consiliul local a votat din 2019 locatia adpostului propusa chiar de primar.Mai mult pe locatia propusa acum este o alta hotarare propusa tot de catre primar prin care pe locatia propusa acum este votata o organizare de santier . Asa domnule primar apuvati-va  de treaba si nu va mai ascundeti dupa alte voturi in consiliu decat daca aveti de ascuns cheltuieli ilegale . Aveti votata locatia propusa de dumneavoastra in 2019 trebuia sa incepeti realizarea adapostului de la inceputul mandatului .