Mama chinuita pana la moarte pentru casa ei, autoritatile o lasa in mana criminalilor

Mama chinuita pana la moarte pentru casa ei, autoritatile o lasa in mana criminalilor

Am primit la redactie o scrisoare rascolitoare :

''Mama a 5 copii Miron Silvia,vine chinuita de 4 dintre acestia,e tinuta legata de maini si de picioare,fara apa si farà mancare,i se da ansiolitice pt a o tine intontita, sa nu spuna cu ce i se intampla. Cand femeia se duce batuta la politie,vine ignorata(politia prietena cu faptasii),nici dupa ce face plangere,nu vine ajutata si ramane in mana criminalilor. Moare la 70 de ani intr-o moarte suspecta(comotie cerebrala).
Acestia reusesc sa-i faca un handicap,pt a beneficia de pensia ei,dupa un an cand femeia arunca ansioliticele, i se taie gradul de handicap,deoarece femeia era sanatoasa. Acesti 4 copii,avand politia de partea lor,fiind deja complice,isi fac complici , anumiti vecini si sora defuntei,care ii ajuta la maltratarea acesteia.
O fiica a femeii C.C.are grija de mama ei prin parintele din sat si alte persoane care nu aveau frica de acestia,deoarece au reusit sa manipuleze si sa influenteze foarte multi consateni, anumite persoane care o ajutau pe femeie,veneau amenintati si goniti. Fiica C.C vine si ea batuta si gonita de acesti 4 frati si concubinii acestora. Este amenintata cu moartea,daca mai vine sa o viziteze,sau sa o ajute pe mama lor. Acestia o defaimeaza si pe ea si tatal lor C.I ,sa nu mai fie luati in considerare atunci cand vor relata cele intamplate la casa femeii.
Femeia Moare la 70 de ani intr-o moarte suspecta(comotie cerebrala).
Acesti 4 copii C.I ,principala suspecta,vazuta ultima data,de 4-5 ori la femeie,desi nu obisnuia sa mearga,C.D,C.N,C.M,toti acestia nu-si vizitau mana,le era rusine cu ea,nu o ajutau,nu-i dadeau bani de mancare,doar o furau,chinuiau si o defaimau.
Dupa moartea femeii acesti 4 o elimina definitiv pe C.C si tatal lor C.I. ,de la mostenire,prin amenintari cu moartea, agresiuni fizice si morale...''