Gratiel Ionescu : '' Bugetul este al calafetenilor , nu al primarului . Nu trebuie distrus cu angajari si cheltuieli dubioase ''

Gratiel Ionescu : '' Bugetul este al calafetenilor , nu al primarului . Nu trebuie distrus cu angajari si cheltuieli dubioase ''
''Nu mi-a placut niciodata scandalul, preferand dialogul, insa vazand disputele din ultima vreme si afirmatiile domnului primar, am decis sa intervin, asemenea colegilor mei.
La inceputul anului, consiliul local a votat un buget pentru dezvoltare, care avea ca prioritate reducerea diferentelor intre anumite zone ale orasului. De aceea am hotarat ca toate strazile din Calafat sa aiba apa si canalizare. Fiind chiar eu cel care a facut propunerea din partea grupului de consilieri PSD cu sprijinul unor colegi consilieri PMP si PNL, as vrea sa va mai amintesc cateva dintre propuneri. Am alocat bani pentru spital, pentru centrala de la scoala Gheorghe Braescu, pentru acoperisul de la scoala Constantin Gerota, pentru piata industriala, pentru asfaltarea unor strazi, pentru satele Basarabi si Golenti etc. Nu ne deranjeaza faptul ca domnul primar s-a opus bugetului si implicit acestor proiecte iar acum se lauda cu unele dintre ele neavand nici un merit, insa ceea ce ne deranjeaza este ca la unele amana punerea in aplicare, asteptand sa treaca anul acesta pentru a nu le mai realiza. ''Sa nu mai traim prin minciuna'' ne spunea domnul primar in campania electorala. Acum se pare insa ca domnul primar face exact pe dos.
Faptul ca ne opunem angajarilor sau unde ni se pare ca exista cheltuieli sau interese dubioase nu inseamna ca blocam orasul asa cum spune domnul primar. Bugetul este al calafetenilor, nu al domnului primar, si nu mai poate suporta alte persoane platite degeaba din taxele si impozitele platite de oameni. Nu ne-am opus niciunui proiect important pe fonduri guvernamentale. Nu ne-am fi opus nici proiectelor pe fonduri europene, dar domnul Mituletu nu a facut niciunul pana acum.
Ne opunem insa intereselor personale, iar de acum, asa cum spunea domnul primar ''sa nu mai traim prin minciuna'', eu si colegii mei nu vom mai tacea si va vom arata tot adevarul. '' scrie pe facebook , Gratiel Ionescu consilier local .