Evadatul din Unirea nu a fost inca gasit !

Evadatul din Unirea nu a fost inca gasit !

Andrei Sorin Cruțan, tânărul de 23 de ani evadat joi din arestul IPJ Dolj, este de negăsit. Sute de polițiști sunt pe urmele evadatului.

Polițiștii doljeni anunță că îl caută și sâmbătă pe tânărul de 23 de ani evadat joi din arest, dar îi și informează pe cetățeni cu privire semnalmentele acestuia. A fost transmisă recomandarea ca oamenii să sesizeze imediat la 112 dacă au informații care ar putea ajuta la găsirea tânărului.

Până în acest moment, polițiștii au primit și verificat de îndată mai multe sesizări primite de la cetățeni, care au precizat că au observat persoane cu semnalmente similare.

Sunt în continuare instituite filtre rutiere pe raza întregului județ.

Toate aceste activități sunt continuate de polițiști în vederea identificării, prinderii si reîncarcerării tânărului evadat dar și tragerii la răspundere penală a acestuia.

Tânărul de 23 de ani a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. El are 1.77 metri înălţime, 65 kg, constituție atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent. Bărbatul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt.