Ce inseamna intrarea PSD la guvernare pentru localitatile din zona Calafatului ?

Ce inseamna intrarea PSD la guvernare pentru localitatile din zona Calafatului ?

Ce inseamna intrarea PSD la guvernare pentru localitatile din zona Calafatului ? In primul rand mai multi bani pentru primariile PSD si mai putini pentru cele PNL .

Dincolo de beneficiile clare ale unei majoritati uriase si a unui proiect pe termen lung care ar putea cu adevarat sa faca pe baze sanatoase reforma administrativa a Romaniei exista si cateva schimbari regionale . Astfel , cu siguranta Doljul este unul dintre cele mai importante judete pentru PSD si ca intotdeauna social democratii vor fi mult mai atenti cu judetul nostru la intocmirea bugetului si la diverse rectificari .

Probabil  Consiliul Judetean Dolj ( de altfel singura institutie care a investit ceva in Dolj in ultimii 2 ani ) va beneficia de mai multe proiecte si de un buget mai generos . Vom vedea diverse proiecte de asfaltari finzalizate mai repede , diverse centre economico - sociale deschise mai repede . De exemplu in zona Calafat probabil ca statia de tratare a gunoiului si noua cladire a DGASPC de la Calafat , probabil ca vor primi finantare . In privinta primariilor , vom vedea alocari unitare in care vom avea mai multi bani pentru primariile PSD si mai putini pentru cele PNL . Asa ca daca Calafatul , Poiana Mare sau Maglavit isi faceau socoteala ca vor fugi de la nunta cu tortul , acum vor trebui sa il imparta si cu celelalte primarii .

Per total probabil va fi mai bine daca tinem cont ca guvernele de dreapta au alocat extrem de putine fonduri in Dolj in ultimii doi ani .