Seaca de Camp ! 400 de zile de la alegeri ! Se intrevad sansele dezvoltarii !

Seaca de Camp ! 400 de zile de la alegeri ! Se intrevad sansele dezvoltarii !

La Seaca de Camp , primar este Iulica Baloi , aflat deja la al doilea amndat . A castigat primul mandat atunci cand nimeni nu ii dadea vreo sansa si l-a reinoit in luna spetembrie a anului trecut . Primarul Baloi , om cunoscut in lumea buna a Craiovei , nu a stat prea mult pe ganduri si intelegand ca singurele sanse ale dezvoltarii sunt fondurile europene si guvernamentale a inceput sa faca proiecte . 

Bugetul infim al localitatii nu permit sa finanteze proiecte importante si nu iti poti face in baza sa o strategie de dezvoltare . La ultima vizita in comuna se finalizase un proiect extrem de interesant in privinta scolii , se reova primaria , si toata lumea lucra la noi proiecte dupa ce depusese cu cateva saptamani inainte cateva solicitari extrem de importante pentru Anghel Saligny . 

A dovedit ca este un primar extrem de implicat , atat in primul mandat cat si in cel de-al doilea si rezultatele au inceput sa apara . Chiar daca rezultatele tin de foarte multe ori de sansa , Iulica Baloi nu poate si acuzat ca nu este un primar implicat .