Maglavit ! 400 de zile de la alegeri ! Inceput bun , continuare dezamagitoare !

Maglavit ! 400 de zile de la alegeri ! Inceput bun , continuare dezamagitoare !

Alegerile de la Maglavit au adus dupa aproape 30 de ani un primar nou , Marius Muresan . Nou dar cu experianta , tanarul primar lucra de o bucata buna de vreme in primarie si avusese si experiente politice .

La fel ca alti primari aflati la primul mandat au inceput bine , in sensul ca s-au apucat de curatenie . probabil toti au vrut sa arate ca sunt gospodari dar majoritatea au sfarsit dovedind doar ca au putine idei si aproape deloc solutii . Dupa curatenie s-au mai plantat niste pomi , s-a mai anuntat un proiect referitor la cadastru si domnul primar s-a mai laudat cu lucrarile de canalizare care nu-i apartin si la care nu are merit nici macar in proportie de 0,1% , acelea fiind realizate de catre compania de apa si Consiliul Judetean Dolj . 

Dupa cum se pare , alegerile vor avea loc in mai 2024 , asa ca in acest moment mai mult de o treime din mandat s-a scurs fara niste realizari remarcabile,  curatenia va deveni o normalitate ( asa cum ar trebui sa fie peste tot ) , iar fara niste realizari importante viitorul mandat nu mai pare deloc sigur ! Mai este timp teoretc insa este greu de spus daca mai este timp real asa incat anumite proiecte sa fie implementate . 

Daca realizari majore nu prea au fost , in schimb a fost mare agitatie pentru a se gasi un loc de munca pentru cineva din familia primarului . Nimic mai important decat linistea sufleteasca a primului om al comunei . Este normal ca primarul sa aiba timpul necesar pentru a se gandi la binele comunei fara a fi deranjat de neajunsuri personale .