Consilierii locali au alocat bani pentru tomograf . Primarul s-a opus .

Consilierii locali au alocat bani pentru tomograf . Primarul s-a opus .

Astazi a avut loc o noua sedinta a Consiliului Municipal Calafat . A avut loc o noua modificare bugetara . Consilierii locali au adus amendamente , in urma carora , au fost alocate sumele necesare pentru cofinantarea achizitiei unui CT - Computer Tomograf , pentru spitalul municipal Calafat . Primarul si ultimii sai sustinatori s-au opus acestui proiect . Au votat consilierii PSD , o parte din consilierii PNL si PMP . Impotriva proiectului au votat doar ultimii patru consilieri care mai sunt alaturi de primar . Nu poti sa continui sa fii primar al Calafatului , din momentul in care te opui unui asemenea proiect , oricat ai continua sa minti in sedinta sau pe facebook . Daca exista vreo suspiciune , oricine poate consulta proiectul propus de catre primar , care nu prevedea nici un ban pentru tomograf .

De altfel , primarul parea foartre interesat de faptul ca mai propusese niste angajari , care din fericire nu au fost votate . Tot consilierii locali au alocat bani pentru rezolvarea situatiei pazei la unitatile scolare si la spital , si de asemenea au alocat sumele necasare pentru continuarea activitatii la clubul Dunarea Calafat si pentru zilieri .

Din pacate , dupa ce a blocat bugetul , timp de patru luni , prin contestatii care s-au dovedit ilegale , iata ca primarul nu vrea nici acum sa realizeze investitiile votate in Consiliul Local . Incet dar sigur , toata lumea s-a convins ca de fapt primarul este persoana care blocheaza investitiile , iar toata logoreea sa si a oamenilor sai , angajati pe bani publici doar pentru a scrie pe facebook , este doar o gargara ipocrita .