Ca in Kazahstan ! Consilier local amenintat de primarul Mitulețu

Ca in Kazahstan ! Consilier local amenintat de primarul Mitulețu

Un episod foarte interesant din sedinta Consiliului Local pare ca a scapat atentiei opiniei publice . 

La inceputul sedintei , fostul primar Lucian Ciobanu , actualmente consilier PMP , l-a intrebat pe primarul Mituletu de ce i-a transmis amenintari prin colegul sau Radu Ciobanu . Primarul a inghitit in sec si a schimbat repede subiectul intr-un mod vinovat . In acelasi timp Radu Ciobanu prezent in sala nu a infirmat spusele colegului sau lasand sa se inteleaga ca acuzatia este reala .

Mai mult intr-o postare de ieri , fostul primar Ciobanu readuce acuzatia in prim plan : '' Văzând că eu îi votez, "IMPOSTORUL DOREL" a încercat să mă forțeze să-i votez toate prioritățile și a început să mă amenințe, o dată, de două ori dar a treia oară mi-am zis că trebuie să se termine cu astfel de practici și i-am votat doar pentru interesul Calafatului și nu al lui. '' 

Nici de aceasta data nu avem vreo reactie desi acuzatia este grava si are reverberatii penale . Nu poti sa ameninti un consilier pentru a-si schimba sensul votului . Exista cel putin vreo 5 infractiuni concurente intr-o asemenea speta . Domnul primar probabil se crede pe strazile oraselor din Kazahstan impunandu-si vointa cu bata . Ce uita insa domnul primar este ca in republica post sovietica razmerita a fost stopata cu ajutorul trupelor sovietice . Dumnealui mai are alaturi vreo 7-8 persoane iar din aia mai mult de 2-3 nu s-ar duce la lupta pentru el . Cu membrii familiei cu tot .

Doi consilieri liberali care par a se afla tot in zona primarului par sa fi gasit explicatia '' cum sa nu fie suparat domne , ca erau toate lucrarile aranjate , comisioanele stabilite '' .

Habar nu avem ce vroiau sa zica :)