Scene fără precedent în Parlamnent. Ședința, SUSPENDATĂ

Scene fără precedent în Parlamnent. Ședința, SUSPENDATĂ
Scandal Virgil Popescu (PNL) - George Simion (AUR)
Minerii nu mai vin cu trenul la Bucuresti. Ei sunt alesi de popor si se comporta la fel ca pe vremea lui Miron Cozma, de data asta din interiorul Parlamentului Romaniei.
Virgil Popescu se afla în Parlament, în Camera Deputaților, în calitate de ministru al Energiei. El a fost chemat în Parlament de către USR, care a depus o moțiune simplă. "Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul 'săptămâna viitoare' Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României" se numește moțiunea depusă marți de USR, în care ministrul Virgil Popescu este acuzat că ”periclitează” în fiecare zi securitatea energetică a României şi trebuie să plece imediat din această funcţie, conform Agerpres.
În timp ce ministrul liberal Virgil Popescu se apăra în fața Parlamentului, liderul AUR, George Simion, striga ”Hoțule!”. ”Domnule președinte, pot să spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul, că văd că pe domnul Simion îl frământă alte lucruri?” a spus Virgil Popescu, după ce și-a întrerupt discursul, din cauza strigătelor din sală ale lui George Simion.
”Este un hoț, vine și minte cu nonșalanță” acuză George Simion.