Avem peste 300 de oameni in subordinea primariei dar vrem sa mai angajam si zilieri degeaba

Avem peste 300 de oameni in subordinea primariei dar vrem sa mai angajam si zilieri degeaba

Peste 300 de oameni are primaria in subordine in mod direct sau indirect . Am mai explicat asta . Marea majoritate din cei angajati in ultimii ani taie frunze la caini iar nivelul de pregatire al acestora este din ce in ce mai scazut .Oameni fara experienta in administratie , fara o cariera minima in trecut si de obicei fara nici o experienta relevanta aproape in nimic .

La inceputul mandatului , primarul ne spunea ca va angaja muncitori . Dupa aceea a angajat rubedenii si membri de partid . Acum se tot vaicareeste ca are nevoie de zilieri desi intelegem ca a cheltuit banii de la acest capitol . Zilierii nu au voie sa prinda caini , sa taie iarba cu motocoasa , sa taie crengi cu drujba , sa participe la mici lucrari de reparatii . Nu au voie sa faca mai nimic decat sa mature iar pentru maturat ai ajutorul social , muncitorii primariei si persoanele care au de efectuat munca in folosul comunitatii in urma unor condamnari . Surse din personalul primariei sustin insa ca , acestia din urma , nu prea sunt vazuti la munca fiind in cele mai multe cazuri protejati din cauza faptului ca ar fi rude ale unor sustinatori ai liberalilor calafeteni .

Nici o primarie eficienta nu isi mai desfasoara activitatile cu zilieri . Acestia , din experintele trecute , sunt ori fictivi ori o sursa de sifonat niste bani . Chiar si acum continua suspiciunile privind activitatea acestora . In consiliul local au fost formulate acuzatii si la adesa zilierilor din acest mandat , acuzatii care nu au primit nici un raspuns din partea primariei .