21 de km de drum expres Craiova-Bucuresti au fost deja finalizati

21 de km de drum expres Craiova-Bucuresti au fost deja finalizati
‘Am mai spus-o și o repet: drumul ăsta nu ar fi existat dacă nu se zbătea Lia Olguta Vasilescu!’ – Mesajul transmis de secretarul de stat Cristian Vasilcoiu
Secretar de stat în Ministerul Muncii, Cristian Vasilcoiu a reacționat la anunțul făcut de primarul Craiovei. După ce edilul a afirmat că un alt lot al tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești se va inaugura săptămâna viitoare, Cristian Vasilcoiu a afirmat că drumul nu ar fi existat dacă nu se zbătea chiar Olguța Vasilescu.
Vasilcoiu susține că el era consilierul Olguței Vasilescu în acea vreme și de aceea știe cât s-a zbătut actualul edil al Craiovei pentru Drumul Expres Craiova-Pitești.
„Am mai spus-o și o repet: drumul ăsta nu ar fi existat dacă nu se zbătea Lia Olguta Vasilescu! Și știu pentru că eram consilierul ei atunci!”, a afirmat Cristian Vasilcoiu.
Olguța Vasilescu:
„Vești bune pentru olteni și nu numai! Un alt lot al tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești se va inaugura săptămâna viitoare. Sunt 21 de kilometri care vor ocoli orașul Slatina și care îi continuă pe cei deja funcționali din centura Balșului.
Este o oportunitate deosebită nu doar pentru șoferi, dar și pentru investitori, care vor avea posibilitatea de a conecta sudul țării cu alte regiuni. Am avut ocazia astăzi să mă întâlnesc și să discut cu Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și despre viitorul drum Craiova-Lugoj, spre care ne îndreptăm în viitor privirile”.