Tabara Folk- 25 de ani la Calafat

Tabara Folk- 25 de ani la Calafat

Tabara nationala de muzica folk si poezie de la Calafat implineste un sfert de secol .Editia aniversara se va desfasura intre 1 si 19 august in mai multe locatii de la Calafat .

Toate numele mari ale muzicii folk romanesti vor fi prezente , la fel ca in fiecare an , in orasul de pe malul Dunarii .Aici  vor avea loc spectacole in fiecare seara .

Unele dintre acestea se vor desfasura pe malul Dunarii la Bascov . Aceasta manifestare este sustinuta financiar de catre Consiliul Local al municipiului Calafat , Consiliul Judetean Dolj si Danube Bridge , societatea care administreza podul Calafat – Vidin. Organizatorul si sufletul acestei manifestari este profesorul Dan Vana care a reusit sa mentina viu cel mai important eveniment de acest gen din Romania , timp de 25 de ani . In prima parte a lunii august , Calafatul se va transforma in capitala muzicii romanesti . Cei prezenti vor avea ocazia sa asculte muzica de cea mai buna calitate si sa fie martorii acestei editii istorice a taberei de muzica folk de la Calafat .