SOC ! Mihai Cotea schimbă toată lista de consilieri !

SOC ! Mihai Cotea schimbă toată lista de consilieri !
‼️Astăzi am o decizie importană să vă comunic.
????Împreună cu colegii mei am luat decizia să schimbăm toată lista de consilieri. Este prima dată în istoria orașului când se întâmplă o asemenea schimbare și mă bucur că am avut susținerea consilierilor locali actuali care au pus interesele orașului mai presus de interesele personale.
????Nu putem să facem schimbări profunde în oraș, așa cum ne dorim, fără ca schimbarea să înceapă cu noi. Nici măcar eu nu voi fi pe lista de consilieri, urmând să avem o echipă nouă formată din oameni care au demonstrat în întrega lor carieră că sunt exemple demne de urmat. Nici măcar o singură persoană care a fost sau este consilier local nu se va afla pe lista noastră.
????Le mulțumesc tuturor consilierilor locali care nu numai că au înțeles, dar au și susținut această schimbare, iar ei vor continua activitatea în cadrul partidului. Dacă vor exista cazuri, în urma acestei decizii, de oameni care să plece la alte partide sau să susțină alte partide, înseamnă că au fost alături de noi doar pentru interese personale și le urăm drum bun.
????Noi nu schimbam lista, ca în alte cazuri, pentru că ne-au plecat consilierii. De-a lungul timpului ,la noi, au venit consilieri de la alte partide care au ales să plece de la putere pentru a veni în opoziție. Nici nu punem pe listă oameni care vin doar pentru a obține funcții, pentru că după cum veți vedea, oamenii care se vor afla pe lista noastră nu au nevoie de funcții, fiind oameni care au cariere extraordinare.
‼️Chiar și eu, nu numai că nu voi fi pe lista de consilieri, dar după alegeri, în cazul în care voi câștiga, voi renunța la funcția de președinte al PSD Calafat, funcție care va fi preluată de un coleg în urma alegerilor interne, pentru a mă concentra asupra proiectelor de dezvoltare și de gestionare ale Calafatului.
❤️Schimbarea începe cu noi. - scrie Mihai Cotea într-o postare pe facebook .