Presedintele CJ Dolj a fost prezent pe scena "Taberei Folk" de la Calafat

Presedintele CJ Dolj a fost prezent pe scena "Taberei Folk" de la Calafat
Cosmin Vasile, presedinte Consiliul Judetean Dolj:
????????̂???????????????? ???????????????? ???????? ???????????????????????????????????????? ????̦???? ???????????????????????????????? ???????? ???????????????????????????? ???????????????? ???????? ???????????????? ????????????????????????????̦???? ???????????????????? ????????????????????????????̆ ???????? ????????????????????????????, ???????? ???????????????????????????????????????? ????????????????????????????????̦???????????????????? ???????? ???????????????????????? ????̦???? ????????????????????????̆ ???????????????? "????????????????̆???????? ????????????????", ???????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????? ????????????????̦???????????????? ???????? ???????????????????????????????????? ????????????????????̦???????????? ????????????????.
M-am bucurat să fiu printre cei care au petrecut o seara de vară cu muzică bună și atmosferă de festival. La acest eveniment, aflat deja la cea de-a 25-a ediție, participă zeci de artiști consacrați din România, Bulgaria, Serbia și Moldova.
Festivalul se desfășoară până pe 10 august și cuprinde diferite manifestări artistice: lansări de carte și de albume muzicale, concerte de prânz și spectacole de seară, ce se desfășoară în diferite locuri ale orașului Calafat, la terase, pe plaja orașului, în Centrul Civic, în ,,Palatul
Marincu” sau pe scena Casei de Cultură.