Netflix introduce taxa de partajare a conturilor în România

Netflix introduce taxa de partajare a conturilor în România
Netflix interzice password sharing în România. "Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință", transmite compania.
Românii care partajează contul de Netflix cu alte persoane vor trebui să plătească o taxă lunară de 2,90 euro pe lună pentru fiecare utilizator suplimentar.
Netflix a început să trimită notificări utilizatorilor din România prin care îi anunţă pe aceştia că intră în vigoare aşa-numită taxă de account sharing.
"Un cont Netflix este destinat folosirii de către o singură locuință. Toate persoanele care locuiesc acolo pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor.
Suntem conștienți că abonații noștri au multe opțiuni în materie de divertisment. De aceea, ne dorim să continuăm să investim consistent într-o varietate de filme și seriale noi, astfel încât, indiferent de preferințele, dispoziția sau limba ta și de persoana cu care vizionezi, să te poți bucura mereu de conținut grozav pe Netflix", transmite compania într-un comunicat publicat marți pe site-ul său.