Mihai Cotea se ține de cuvânt . Are o listă 100% nouă de superprofesioniști !

Mihai Cotea se ține de cuvânt . Are o listă 100% nouă de superprofesioniști !
‼️Așa cum v-am promis, vă prezint lista de consilieri a PSD Calafat. Fără falsă modestie pot spune că este probabil cea mai bună care a fost supusă votului vreodată la Calafat. Ceea ce cred că este foarte important este faptul că pe această listă, nu există persoane care excelează doar în meseria lor dar care au și dovedit capacități administrative sau manageriale, pentru că poți fi foarte bun în profesia ta, dar să nu fii un conducător sau administrator bun .
‼️Noi am ales oameni care le au pe amândouă. Și cel mai important am ales oameni care nu sunt pe listă ca să vâneze posturi așa cum se întâmplă la alte partide. Oamenii de pe lista PSD Calafat, sunt oameni care au demonstrat profesional, administrativ dar și în funcții de conducere că sunt de excepție.
‼️Iată lista :➡️
????1. ADRIANA POPA – profesor inginer, director al Liceului Teoretic Independența , unul dintre liceele cele mai bune din județul Dolj. Doamna Popa este un manager de școală extrem de respectat în învățământul doljean care a dovedit că și un liceu din Calafat poate fi la nivelul celor din Craiova.
????2. STELIAN NITA – medic chirurg, director al spitalului municipal Calafat. După ce a profesat timp de 8 ani în Marea Britanie, doctorul Niță a devenit managerul spitalului Calafat și în mai puțin de 4 ani a schimbat fața acestuia . Nu numai că a obținut CT-ul dar a și atras investiții de peste 3 milioane de euro . Acum spitalul Calafat este unul dintre cele mai moderne din județ iar proiectele continua.
????3. MARIETA FERA – profesor, director al școlii Gheorghe Brăescu. Doamna Fera a demonstrat abilități manageriale de excepție fiind de asemenea un manager extrem de respectat în învățământul doljean. Dumneai a câștigat o luptă cu întreg sistemul liberal care a încercat să o schimbe din funcție și nu a reușit.
????4. MARIUS GIUVELEA - este un tânăr inspector bancar cu o pregătire economică ireproșabilă și care este extrem de apreciat în compania bancară în care lucrează. Este de asemenea absolvent a numeroase cursuri economice, de marketing și financiar – bancare. Cu siguranță expertiza sa economică va fi de mare ajutor în viitorul consiliu al municipiului Calafat.
????5. LUMINIȚA VOICULESCU - este medic chirurg și director medical al Spitalului municipal Calafat. Alături de dr. Niță a participat la întreaga modernizare a spitalului Calafat. Doamna Voiculescu are o mare experiență administrativă ocupând funcții de conducere și la alte spitale din țară.
????6. DORIN DRAGOTA - este un medic veterinar și antreprenor cu o imagine excelentă și extrem de apreciat în breaslă sa în județul Dolj. Dorin Dragotă are numeroase specializări în domeniul său dar foarte important este faptul că are și o bogată experiență în mediul privat .Dorin este un exemplu de seriozitate și corectitudine în orașul nostru.
????7. NELICA VADEANU - este profesor, fiind o persoană reprezentativă pentru comunitatea din Ciupercenii Vechi. Doamna Vadeanu a fost mult timp director și director adjunct școlar avand asemenea întregii noastre echipe o importantă experiența în conducerea și administrarea unor instituții.
????8. SORIN ȚARA - este un tânăr inginer, director al Companiei de Apă Oltenia pe zona Calafat care a dovedit excelente capacități manageriale în perioada de când ocupă această funcție de conducere. Cu numeroase specializari și cursuri , Sorin Țîră a gestionat investiții de milioane de euro pe fonduri europene.
????9. ZAMFIR MIOARA - inspector, consultant și antreprenor, este o persoană cu o vastă experiență în domeniul economic și financiar – contabil. Doamna Zamfir, este o persoană extrem de respectată care locuiește în Basarabi și care a ajutat sute de pensionari din zona Calafatului să își obțină drepturile.
????10. ȘTEFAN LUCAN - este un tânăr informatician care este și antreprenor având mai multe firme. De asemenea el este și director zonal într-o mare companie privată, așa că de asemenea este o persoană cu abilități importante de conducere.
????11. LILI UNGUREANU - este unul dintre cei mai respectați asistenți medicali de la spitalul Calafat fiind și profesor la Școala Gheorghe Țițeica. Doamna Ungureanu este asistent șef la secția de ginecologie, cu o experiență de peste 30 de ani în cadrul spitalului.
????12. SILVIU SCRIECIU - este de asemenea un asistent extrem de apreciat fiind și asistentul șef al spitalului bloc operator cu o vechime de 30 de ani în cadrul Spitalului Calafat, implicat activ în procesul de dezvoltare și modernizare al spitalui.
????13. DIHORU MARIAN - este un economist cu experiență care lucrează la spitalul Calafat și care de asemenea a lucrat foarte mult timp în domeniul privat.
????14. MAGDA TEODORESCU - este un profesor foarte respectat și iubit de elevi, care are rezultate profesionale de excepție.
????15. OVIDIU BORA - este economist cu experiență atât în zona administrativă cât și în atragerea și gestionarea de fonduri europene.
????16. LIVIU CARSTEA - este economist și lucrează în cadrul Ministerului Transporturilor.
????17. RĂZVAN PĂTRUȚ - este un tânăr om de afaceri din Calafat care întreaga viață a lucrat în sistemul privat.
????18. CRISTIAN VLAȘCEANU - este jurist la spitalul Calafat dar care are și o vastă experiență în domeniul privat. Domnul Vlăsceanu are de asemenea numeroase cursuri și specializări în meseria pe care o practică.
????19. ȘARPE DANIELA IRINA - o tânără de profesie jurist cu experiență vastă in domeniul privat.
????20. DAOGARU CONSTANTIN - este un tânăr cu studii care lucrează în zona privată.
????21. IOVAN CLAUDIU - este tehnician proiectant care lucrează în zona privată.
????22. GUTUE RADU - este tot un tânăr care lucrează tot în zona privată.