Trei ani a intarziat piata constructia pietei industriale pentru ca Mituletu si PNL s-au opus in 2019 in Consiliul Local

Trei ani a intarziat piata constructia pietei industriale pentru ca Mituletu si PNL s-au opus in 2019 in Consiliul Local
In sfarsit anul acesta , piata industriala din Calafat care ars intr-un incendiu devastator in 2017 are posibilitatea de a fi reconstruita  abia in acest an .

Piata in cauza putea fi reconstruita inca din 2019 insa avand atunci majoritatea in Consiliul Local , Dorel Mituletu si PNL au blocat constructia acesteia . Din fericire pentru calafeteni , Mihai Cotea si PSD au dovedit ca nu gandesc in cheie electorala si anul acesta s-a votat constructia pietei  . Ba mai mult consiliul local a suplimentat si suma necesara constructiei cu peste 1 miliard lei vechi .

La sfarsitul anului trecut , primaria atribuise lucrarea fara licitatie unei firme din Ciupercenii Vechi fara angajati si fara utilaje , care nu mai construise niciodata nimic asemanator . Singura calitate a firmei parea sa fie ca administratorul acesteia era un sustinator al lui Doru Mituletu . Lucrurile s-au incheiat penibil cand s-a dovedit faptul ca firma nici macar nu avea ca obiect de activitate asemenea constructii .

Speram ca de data aceasta sa asistam la o licitatie reala iar piata sa fie construita de o firma de constructii adevarata , dupa un proiect real si fiabil .