Liberalii acumuleaza tot mai mari intarzieri la proiectul bulevardului T. Vladimirescu , finantat , aprobat si demarat pe vremea PSD

Liberalii acumuleaza tot mai mari intarzieri la proiectul bulevardului T. Vladimirescu , finantat , aprobat si demarat pe vremea PSD

Tot mai mari intazieri se acumuleaza la proiectul de reabilitare a proiectului bulevardului Tudor Vladimirescu din Calafat . Proiectul a fost aprobat , finantat si demarat pe vremea PSD asa ca actualilor conducatori de la nivel national si local nu le ramanea decat sa respecte niste termene de executie .

Proiectul a demarat mai tarziu deoarece , liberalii impreuna cu actualul primar , aflati atunci in opozitie intr-o majoritate de conjunctura au blocat in mai multe randuri proiectul sub diverse motive .

In cele din urma proiectul a fost votat . Guvernul PSD a aprobat , demarat si finantat proiectul asa ca actuala clasa politica conducatoare nu avea decat sa se tina de niste termene . Parea foarte simplu , nu-i asa ?

Ei bine nu a fost simplu pentru ei care nu au reusit sa se incadreze in nici unul dintre aceste termene . Ne apropiem de intrarea in anul 2022 si inca se chinuie sa finalizeze un proiect care trebuia terminat din 2020 . Extista numeroase semne de intrebare privind calitatea lucrarii si respectarea caietului de sarcini insa referitor la acestea vom reveni intr-un material viitor .