Disperat că nu ilpoate schimba pe dr. Niță , Mitulețu blochează salariile , medicamentele , analizele și tomograful la spital .

Disperat că nu ilpoate schimba pe dr. Niță , Mitulețu blochează salariile , medicamentele , analizele și tomograful la spital .
❗️ Mituletu blochează activitatea spitalului. “ Să nu se plătească salariile, să nu se mai cumpere medicamente, să nu se mai facă analize și computer tomograf” .
‼️ În desfășurarea activității economice a unei instituții este necesară viza de control financiar preventiv. Aceasta este acordată unei persoane desemnate de manager și aprobată de primar. Dacă până de curând primarul a aprobat aceleași persoane pentru viza de control financiar preventiv, activitatea desfășurându-se fără probleme, acum refuză cu desăvârșire, pe principiul clasic lui: dacă merge spitalul prost Doru câștiga voturi, așa gândește el. În momentul de față după ce a refuzat în 2 rânduri propunerile managerului, și desemnat ilegal o persona apropriata intereselor lui de a bloca activitatea, spitalul se afla în situația de a nu putea acorda salariile, de a nu putea cumpăra medicamente și materiale necesare pentru efectuarea analizelor medicale si a computer tomografului, ca să nu mai vorbim de investițiile de 44 de miliarde din banii economisiți de spital și încă 24 miliarde finanțați de ministerul sănătății.
❗️‼️ Dacă, în goana după voturi, nu a avut nici o remușcare să lase orașul în beznă, plin de câini și de țânțari, ce mai contează viețile și sănătatea omului, scuza e aceeași - NU IO, OPOZIȚIA E DE VINĂ, orice numai voturi să fie!
Eforturile sale sunt din păcate sprijinite si de câteva persoane din spital , dornice de funcții și care sunt în ceea ce a mai rămas din echipa lui Mitulețu .