Cristina Fashion, cel mai important magazin de haine de dama din Calafat!

Cristina Fashion, cel mai important magazin de haine de dama din Calafat!
Cristina Fashion, cel mai renumit magazin de haine de dama din Calafat!
Daca vrei sa fii de neînlocuit, trebuie mereu sa fii diferit, asta spunea Coco Chanel și asta este deviza după care ne ghidam de mai bine de 10 ani!
In tot acest timp am încercat sa venim in sprijinul clientelor noastre care vor sa fie mereu in pas cu moda, mereu sigure și încrezătoare in forțele proprii, fabulose și strălucitoare in orice apariție, cu cele mai noi Colecții vestimentare, cele mai confortabile și Fashion articole de încălțăminte și accesorii. Ne bucurăm nespus și va mulțumim totodata ca suntem prima Dvs alegere când vine vorba de hainele, rochiile, pantofii, gentuțele,etc pe care alegeți sa le purtați in cele mai importante momente din viața Dvs. Tocmai de aceea, pt a va răsplăti fidelitatea și a veni in sprijinul Dvs, încercam mereu sa va aducem cele mai calitative produse, cele mai actuale și de bun gust, păstrând totodata cele mai competitive și decente prețuri!
Din aceste motive credem ca facem echipa buna împreuna, va mulțumim ca ne alegeți de fiecare data și va promitem ca vom încerca mereu sa fim diferiți, sa venim cu o varietate de modele și produse pt ca Dvs, clientele noastre, sa fiți mereu originale și unice!!!
Va asteptam pe strada A.I. Cuza, langa restaurantul OK!!!