Cel mai luxos hotel din Europa Centrală și de Est se deschide azi în Romania

Cel mai luxos hotel din Europa Centrală și de Est se deschide azi în Romania

Nordis Group inaugurează Hotelul Nordis Mamaia 5 *****, cea mai mare investiție hotelieră din România din ultimii 30 de ani și cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrală și de Est. Primul eveniment va fi chiar petrecerea de Revelion, iar hotelul din Mamaia va fi deschis tot timpul anului.

”Nordis Mamaia 5 ***** reprezintă cel mai mare hotel din lanțul hotel & residence de 5 stele din portofoliul Nordis Group, fiind deschis tot timpul anului. Cu o capacitate de 712 unități de cazare, camere și apartamente cu 2 și 3 camere, cu vedere spre mare și lac, Hotelul Nordis Mamaia se remarcă prin design de excepție, soluții tehnologice inovatoare și un mix complet de facilități, printre care cel mai mare SPA de pe litoral, dispus pe 3200 mp.

content-image

„Ne pregătim pentru cel mai bun an din istoria Nordis, întrucât zilele acestea deschidem Hotelul Nordis Mamaia și intrăm în etapa de soft opening. Organizăm un Revelion extravagant pentru a sărbători împreună cu partenerii și clienții noștri acest moment extraordinar. Intrăm în 2024 cu un obiectiv important, acela de de a oferi experiențe memorabile turiștilor noștri, ceea ce va conduce către un grad de ocupare ridicat pentru hotelul nostru. Vrem să dovedim faptul că România merită să fie pe lista țărilor cu oferte turistice extraordinare, la același nivel cu standardele internaționale.

Investiții de 100 de milioane de euro

Hotelul Nordis Mamaia 5 ***** reprezintă o investiție majoră de cca 100 milioane euro, din totalul de 400 milioane euro, valoare estimată a întregului resort la momentul finalizării. Este un proiect prin care ne dorim să dezvoltăm turismul de lux în România, contribuind la poziționarea țării noastre ca destinație turistică de top în regiune. Am gândit Nordis Mamaia ca un cadru de leisure de 5 stele, care depășește orice așteptări. Natura ne-a oferit avantajul localizării între mare și lac, iar noi am construit, cele mai frumoase clădiri de pe tot litoralul românesc. Nordis Mamaia are prevăzute facilități care acoperă o gamă extinsă de servicii de relaxare și divertisment și va fi apreciat de turiști din întreaga lume”, declară Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

content-image

Începând cu 1 ianuarie 2024, încep rezervările pentru toți turiștii care vor dori să experimenteze stilul de viață Nordis și facilitățile din cadrul hotelului, aceștia fiind așteptați din a doua jumătate a lunii ianuarie. Serviciile oferite sunt disponibile tot timpul anului, iar datorită poziționării între mare și lac, un sejur la Nordis Mamaia favorizează efectele bluehealth – de îmbunătățire a sănătății și a stării de spirit, indiferent de sezon.

„Împreună cu echipa Nordis Group, marcăm un succes extraordinar și după o activitate intensă am reușit să creăm o echipă închegată și să avem totul pregătit pentru inaugurare. Strategia de intrare pe piață a unui hotel de 5 stele necesită un proces laborios, în care componenta serviciilor este extrem de importantă. Întreaga experiență acumulată în resorturi ultra-luxury se transpune în alinierea serviciilor Hotelului Nordis Mamaia la cel mai înalt nivel de ospitalitate și converge în transfer de know-how oferit întregii echipe. Odată cu hotelul, deschidem o serie de facilități care cu siguranță constituie atracții pentru turiștii interesați de servicii de 5 stele. SPA-ul este vedeta Hotelului Nordis Mamaia, acolo unde zona de piscine conferă un mediu de wellness deosebit. Mă simt onorat că am ocazia să fiu un dirijor al acestui hotel extraordinar”, declară Corneliu Ghimbășanu, General Manager Hotel Nordis Mamaia 5