Calafeteanca Lara Maria Popa este noua Ms. Bikini AMERICA

Calafeteanca  Lara Maria Popa este noua Ms. Bikini AMERICA

Olteancă originară din Calafat-Dolj Maria Alexandra Lara Popa este noua Ms. Bikini America. 

Frumoasa olteancă a ajuns pe podium şi anul acesta.

„Și 2023 Miss Bikini America este Lara Maria Popa. Felicitări pentru victorie! Anul trecut Maria a fost pe locul doi și acum s-a întors să câștige totul. Treabă bine făcută!”, au transmis organizatorii concursului.

„Am intrat în istoria unei competiții cu o vechime de 85 de ani, unde nu a câștigat niciun european”

„Este cea mai mare realizare din carieră mea. Faptul că am intrat în istoria unei competiții cu o vechime de 85 de ani, unde nu a câștigat niciun european. Am fost eu, o româncă, olteancă!

Am fost contactată de organizatorul concursului după ce am câștigat Ms Universe Natural Bodybuilding și nu puteam efectiv să refuz o competiție de calibrul acesteia!

Am participat anul trecut, când am devenit vicecampioană americană, după care am revenit anul acesta cu gândul să câștig! Și am reușit”, a povestit, în exclusivitate pentru GÂNDUL, Lara.

Născută la Calafat, crescută la Craiova, mutată în Italia

Maria Lara Alexandra Popa are 35 de ani şi este Calafat. A plecat din ţară în urmă cu peste 7 ani. S-a stabilit în Italia şi s-a angajat la un bar. Nu a abandonat pasiunea pentru sport şi, în afară de muncă, a făcut ce făcea şi în România: a mers la sală.

Lara îşi dorea să meargă la competiţii şi a început să-şi caute un instructor. L-a cunoscut pe Marco Addis, triplu campion mondial. Născută în Calafat, unde a locuit până la 15 ani, s-a mutat apoi cu familia la Craiova. Asta până la 27 ani, când a decis să facă la nivel înalt ceea ce îi place. Și s-a mutat în Italia, în zona Sardinia, unde este instructor personal de fitness.