Alertă în Dolj. Tânărul care a decapitat un bărbat, cu o drujbă, umblă liber pe străzi. „Alertaţi poliţia”

Alertă în Dolj. Tânărul care a decapitat un bărbat, cu o drujbă, umblă liber pe străzi. „Alertaţi poliţia”

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din comuna doljeană Călăraşi, care în Ajunul Crăciunului, şi-a ucis cu o drujbă un prieten de pahar este în continuare căutat de oamenii legii. Primarul localităţii doljene face apel către cetăţeni să sune la 112 şi să nu încerce să-l prindă singuri.

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, şi-a ucis prietenul de pahar cu o drujbă. Crima s-a petrecut în Ajunul Crăciunului, în comuna doljeană Călăraşi, iar după comiterea faptei, tânărul a fugit. El este căutat de oamenii legii.

În dimineața zilei de 25 decembrie, ora 08.45, polițiștii Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați prin apel de urgență 112, de o femeie, de 50 de ani, din comuna Călărași, cu privire la faptul că, vecinul său, de 57 de ani, este decedat în locuință.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Întrucât au rezultat indicii privind săvârșirea infracțiunii de omor, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic Dolj.

În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie a.c., bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările au fost preluate în anchetă proprie de către procurorul criminalist, fiind  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. După comiterea faptei, tânărul de 25 de ani a fugit într-o direcție necunoscută, fiind efectuate activități specifice în vederea prinderii acestuia”, transmite IPJ Dolj.

Primarul localităţii doljene face un apel către cetăţeni să nu încerce să-l prindă, dacă îl văd, ci să anunţe poliţia, tânărul fiind cunoscut ca fiind extrem de periculos, dar şi cu probleme psihice.