Bataie de joc! Liberalii majoreaza tichetele de masa cu .....8 BANI, dupa ce anul trecut le-au crescut cu ....1 BAN!

Bataie de joc! Liberalii majoreaza tichetele de masa cu .....8 BANI, dupa ce anul trecut le-au crescut cu ....1 BAN!

Dupa ce s-a laudat cu cresterea economica record a Romaniei, Guvernul consumatorului si teparului Citu , in marinimia sa, majoreaza tichetele de masa cu 8 bani, adica 0,08 RON. Asta dupa mareata majorare de anul trecut de 1 ban. Asta este rezultatul guvernarii “de dreapta” dupa doi ani de guvernare, in timp ce inflatia a crescut cu 3,8% anunta Eurostat. Ca sa nu mai amintim de preturile la energie electrica, gaze sau combustibil.

Ministerul Muncii pregătește majorarea valorii tichetului de masă la 20,09, o creștere de 8 bani față de valoarea actuală, după ce anul trecut valoarea a crescut cu un ban, apoi a fost înghețată.

Astfel, potrivit unor proiecte de ordine ale Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS) şi Ministerului Finanţelor, cuantumul maxim al tichetelor de masă şi valoarea tichetelor de creşă vor crește începând din luna octombrie a acestui an.

Astfel, pentru semestrul II al anului 2021, începând cu luna octombrie 2021, valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi cuantumul de 20,09 lei.

Documentul prevede aplicarea noii valori nominale până în luna martie 2022.

Valoarea unui tichet de masă este în prezent „înghețată” la valoarea de 20,01 lei, în perioada aprilie-septembrie 2021. „Înghețarea” valorii tichetului de masă în prima parte a acestui an vine după ce, anul trecut, începând cu luna octombrie, statul a crescut valoarea tichetului cu „fabuloasa” sumă de 0,01 lei. Din aprilie până în octombrie 2020, valoarea tichetului a fost de 20 lei.