La Maglavit noul buget aduce vesti bune pentru locuitorii comunei

La Maglavit noul buget aduce vesti bune pentru locuitorii comunei

Bugetul de anul acesta pare sa fie un buget al dezvoltarii in comuna Maglavit . '' Un buget al constructiei '' dupa cum spune primarul Marius Muresan , votat in unanimitate de intreg Consiliul Local .

Bugetul a fost realizat intr-o forma agreata si analizata impreuna cu toti membrii consiliului local . Este un buget in care s-a pus accentul pe dezvoltare iar obiectivele sale tintesc concomitent mai multe probleme .

De exemplu in satul Hunia , in locul fostei gropi de gunoi va fi realizat un complex sportiv in valoare de 3,5 miliarde lei vechi . Complexul sportiv in cauza va avea si rolul de a impiedica cetatenii comunei sa mai arunce deseurile in acea zona si sa o transforme din nou in groapa de gunoi . 

Primaria va realiza si 3 noi miniparculete pe locurile unde au existat fantani publice care sunt dezafectate in acest moment . Realizarea acestora va adauga un plus de valoare peisagistica comunei de pe malul Dunarii . Primaria spera sa obtina pe fonduri europene achizitionarea unui tractor multifunctional care sa rezolve mai multe dintre problemele edilitare curente .

De asemenea scoala va fi dotata cu un generator asa ca elevii nu vor mai fo obligati sa suporte vesnicele probleme generate de intreruperea furnizarii curentului electric , p situatie care se intalneste destul de des in comuna Maglavit .

Un proiect foarte important si cu mari sanse de realizare este asfaltare strazii '' Notarilor '' . Proiectul este depus pe programul '' Anghel Saligny '' , iar vesti in acest sens sunt asteptate in lunile urmatoare . Despre toate acestea dar si multe altele , veti afla in curand intr-un interviu cu primarul Marius Muresan .