Accident provocat de un sofer in stare de ebrietate la Cetate

Accident provocat de un sofer in stare de ebrietate la Cetate

La data de 23 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Cetate, a avut loc un accident rutier.

 
La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o autoutilitară condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Cetate, la intersecția strada Făgăraș cu DN 56 A, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din Cetate, de DN 56 A.  
 
În urma evenimentului rutier, bărbatul de 44 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștient și cooperant.
 
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat negativ în cazul bărbatului de 44 de ani și o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 37 de ani.
 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.