A murit fostul antrenor al Universității Craiova, Nicolae Țicu Zamfir: "O zi tristă pentru întreaga suflare alb-albastră"

A murit fostul antrenor al Universității Craiova, Nicolae Țicu Zamfir: "O zi tristă pentru întreaga suflare alb-albastră"
Fostul antrenor al echipei de fotbal Universitatea Craiova, Nicolae Țicu Zamfir, a murit astăzi, la vârsta de 78 de ani. Numele lui este legat de marile performanțe din trecutul clubului din Bănie.
Sportul Doljean anunță, pe Facebook, că este o zi tristă "pentru întreaga suflare alb-albastră", pentru că a decedat Nicolae Țică Zamfir.
Nicolae Țică Zamfir avea 78 de ani.
Marile performanțe din trecut ale clubului sunt legate de numele lui Nicolae Zamfir.
"El a fost unul dintre artizanii echipelor care au scris legenda fotbalului craiovean. De altfel, Nicolae Zamfir s-a alăturat proiectului renașterii Universității Craiova în iarna lui 2013, punându-și priceperea în slujba construirii unui Centru de Juniori puternic. A fost implicat activ în protocolul de colaborare dintre Universitatea din Craiova și Universitatea Craiova", potrivit sursei citate.
Fostul mare antrenor a dat lovitura de start la partida din 5 septembrie, dintre Universitatea Craiova și Farul, terminat cu scorul de 4-3 pentru olteni, potrivit Oltenia TV.