Unul mai beat ca altul! Citu la volan, Orban la Guvern!

Unul mai beat ca altul! Citu la volan, Orban la Guvern!

Liberalii au inceput sa se dea in gat despre cine a baut mai mult. Din ciclul cine este cel mai drojdier premier al tarii. Poate din cauza asta vad dublu cresterea economica a Romaniei. Si seria continua, dezvaluirile despre “consumarism” sunt departe de final. Si mai e o luna si jumatate pana la alegerile din PNL. Mai jos va prezentam detalii halicinante din sedintele de guvern prezentate de stiri pe surse.ro.

”Niciodată n-am condus sub influenţa băuturilor alcoolice...” - declarația îi aparține lui Ludovic Orban, fost premier și președinte al PNL, și a fost făcută azi, după o ședință a Biroului Permanent al formațiunii. Dacă Orban face referire la faptul că nu a condus niciodată un autoturism sub influența alcoolului, nu același lucru îl poate afirma despre conducerea unei ședințe de GUVERN! Conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, Ludovic Orban ar fi apărut băut chiar la o ședință de guvern.

Sursele nostre spun că ședința din 28 octombrie 2020 ar fi fost condusă de către premierul de la acea vreme după ce ar fi băut pălincă. Potrivit unor martori participanți la ședința invocată, Ludovic Orban ar fi consumat băuturi alcoolice, alături de alți colegi din executiv, în spațiul din spatele sălii de ședințe de guvern, unde de obicei este mâncare.

Informațiile STIRIPESURSE.RO mai susțin că această ”petrecere neconvențională” ar fi ținut până la miezul nopții. Totodată, mai mulți miniștri au părăsit ședința de guvern când au văzut starea premierului.

Aceleași surse ne-au mai precizat că Orban ar fi fost într-o accentuată stare de ebrietate, încât, după ce a băut atât de mult, a reluat ședința, dar nu mai era în stare să o conducă. A respins câteva acte normative, iar după ce l-a văzut în ce stare era, șefa sa de cabinet i-a spus să încheie ședința.

Miercuri, Ludovic Orban a spus și că ”Am fost supus în mod frecvent la testul de alcoolemie şi niciodată nu am consumat alcool la toate testele pe care l-am efectuat. Amendă de circulaţie am luat în campania prezidenţială pentru alegerile din 2004, m-am deplasat la Slobozia, unde erau pregătite autobuze şi autocare pentru votul multiplu pe traseu şi mergeam cu o viteză un pic cam mare şi m-a luat radarul şi am avut trei luni de zile suspendat permisul. Sigur că am mai avut incidente de-a lungul timpului meu, m-am răsturnat cu maşina la Iaşi, cum bine ţineţi minte, dar la fiecare din incidentele care le-am avut - evident s-au derulat toate procedurile legale, niciodată n-am consumat alcool şi de multe ori au fost defecţiuni de natură tehnică care au provocat incidentele”.