PSD si PMP Calafat sustinut mediul de afaceri si au salvat bugetul orasului

PSD si PMP Calafat  sustinut mediul de afaceri si au salvat bugetul orasului

Ce uita in continuare domnul primar sa spuna este ca in afara minciunii referitoare la taxele si impozitele locale , propunere sustinuta de PSD si PMP , azi au mai fost reparate cateva nedreptati dar si bugetul local . Astfel , in ciuda faptului ca toate lucrarile publice majore sunt realizate cu firme private , primaria dorea sa achizitoneze un buldocastor second hand cu 7 miliarde lei .

De asemenea se dorea concesionarea punctelor termice la preturi derizorii chiar de 10 ori mai mici nu numai decat pretul pietei dar si decat preturile altor spatii inchiriate chiar de catre primarie . Mediul economic are nevoie de predictibilitate si corectitudine . Nu poti , ca in conditiile in care la Calafat se platesc chirii de zeci de milioane pe luna , sa inchiriezi , probabil clientelei de partid , cu 120 lei pe luna . Daca oferi anumite facilitati , trebuie sa le oferi tuturor , fara discriminare asa cum au fost azi propunerile PSD si PMP .

Printr-o astfel de masura vei crea doar concurenta neloiala si vei impinge anumite societati in faliment . Unele dintre masuri au fost propuse de PSD , altele de catre PMP si imbratisate mai mult sau mai putin public de catre mare parte dintre consilierii PNL . Cel putin 4 din cei 7 consilieri PNL declara fara nici un fel de retinere in public ca nu sunt de acord cu masurile primarului dar despre asta vom vorbi in curand .