O persoana din Calafat si una din Rast arestate de Politia Poiana Mare pentru furtul unei masini

O persoana din Calafat si una din Rast arestate de Politia Poiana Mare pentru furtul unei masini

Ieri, polițiști din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Poiana Mare au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, din Calafat, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis , și un bărbat de 33 ani, din comuna Rast, bănuit de comiterea infracţiunii de tăinuire.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul, în noaptea de 21/22 decembrie 2021, ar fi sustras cheile unui autoturism ce aparţine unui tânăr de 27 de ani, din Poiana Mare, în timp ce aceştia se aflau într-un imobil din satul Tunari . 

Ulterior , ar fi sustras şi autoturiamul persoanei vătămate, parcat în apropierea imobilului, pe care l-ar fi condus sat până în Municipiul Craiova, unde, cu ajutorul bărbatului de 33 de ani, l-ar fi înstrăinat unei alte persoane. 

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări, iar, în urma probatoriului administrat, au fost reținuţi, pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

 Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Calafat , cu propunere de arestare preventivă.